Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Toggle navigation
Bölüm Hakkında
Tanıtım
Vizyon - Misyon
Bölüm Başkanı
Paydaşlar
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Akademik Kadro
Akademik Kadro
Lisans Programı
Ders Müfredatı
Ders Programı
Sınav Programı
Lisansüstü Programlar
Yüksek Lisans
Öğrenci
Danışmanlar
Temsilciler
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite Sistemi
Bölüm Kalite Sistemi
Program Değerlendirme
Öz Değerlendirme
Akran Değerlendirme
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İstihdam
Uygulama Olanakları
Ders, Staj ve Değişim Programları Olanakları
İletişim
Duyurular
19
Nis
2025
23 Nisanı ve Turizm Haftasını Birlikte Kutluyoruz
19
Nis
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Söyleşilerinde "Gastronomi Eğitiminde Müfredat Geliştirme" Konusunu Ele Alacağız
07
Nis
2025
Staj Süreci Hakkında Bilgilendirme
14
Mar
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ara Sınav Programı
03
Şub
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
20
Oca
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Bütünleme Programı
14
Oca
2025
Ulusal Staj Programı 2025 Yılı Başvuruları Başladı
31
Ara
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Programı
26
Ara
2024
Yeni Öğrencilerimiz İçin Ceket Giyme Töreni Düzenlenecektir
24
Ara
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Etkinliğinde Lujo Hotel Bodrum Genel Müdür Yardımcısı Kemal PARLAK'ı Konuk Edeceğiz
Haberler
02
Haz
2025
Turizm Fakültesi’nde 23 Nisan ve Turizm Haftası Birlikte Kutlandı
31
May
2025
Fakültemiz Üniversiteler Arası Yemek Yarışmasından Ödüllerle Döndü
24
Nis
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından “Gastronomi Eğitiminde Müfredat Geliştirme” başlıklı çevrimiçi söyleşi gerçekleştirildi.
10
Nis
2025
Gastronomi Kulübü ÜNİDES Projesi Destek Almaya Hak Kazandı
24
Mar
2025
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Staj Toplantısı Yapıldı
06
Oca
2025
Gastronomi Kulübü’nden Yeni Üyelerine Hoş Geldiniz Etkinliği Düzenlendi
31
Ara
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Birinci Sınıf Öğrencilerine Ceket Giyme Töreni
29
Kas
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Akreditasyon Çalışmaları Kapsamında Ders Müfredatı Değerlendirme Toplantısını Gerçekleştirdi
07
Kas
2024
Fakültemizde Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Hakkında Seminer Gerçekleştirildi
07
Kas
2024
Fakültemizde Terörle Mücadelede Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Semineri Gerçekleştirildi
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi