Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Toggle navigation
Bölüm Hakkında
Tanıtım
Vizyon - Misyon
Bölüm Başkanı
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Paydaşlar
Akademik Kadro
Akademik Kadro
Lisans Programı
Ders Müfredatı
Ders Programı
Sınav Programı
Lisansüstü Programlar
Yüksek Lisans
Öğrenci
Danışmanlar
Temsilciler
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite Sistemi
Bölüm Kalite Sistemi
Program Değerlendirme
Öz Değerlendirme
Akran Değerlendirme
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İstihdam
Uygulama Olanakları
Ders, Staj ve Değişim Programları Olanakları
İletişim
Duyurular
31
Ara
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Programı
26
Ara
2024
Yeni Öğrencilerimiz İçin Ceket Giyme Töreni Düzenlenecektir
24
Ara
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Etkinliğinde Lujo Hotel Bodrum Genel Müdür Yardımcısı Kemal PARLAK'ı Konuk Edeceğiz
05
Kas
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
04
Kas
2024
Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Hakkında Söyleşi Düzenlenecektir
16
Eyl
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı
14
Haz
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü-2023-2024 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı
25
May
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2023-2024 Bahar Dönemi Yıl Sonu Sınav Programı
24
May
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İlk Mezunlarını Veriyor
Haberler
31
Ara
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Birinci Sınıf Öğrencilerine Ceket Giyme Töreni
07
Kas
2024
Fakültemizde Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Hakkında Seminer Gerçekleştirildi
07
Kas
2024
Fakültemizde Terörle Mücadelede Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Semineri Gerçekleştirildi
05
Kas
2024
Öğrencilerimiz Kahve Diyarı İşletmesini Ziyaret Etti
25
Tem
2024
Bölümümüz Araştırma Görevlisi Aleyna GÜN Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalında bilim uzmanı unvanı almıştır. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
03
Haz
2024
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
03
Haz
2024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencileri Kürtün ve Torul’da
23
May
2024
Öğrencilerimiz Hekimoğlu Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası ile Sultan Pestil Köme Fabrikası’nı Ziyaret Etti
02
Nis
2024
TÜBİTAK PROJE BAŞVURU KABULLERİ
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi