Gümüşhane Üniversitesi Ana Sayfa
GÜN TV
EBYS
English
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Toggle navigation
Bölüm Hakkında
Tanıtım
Vizyon - Misyon
Bölüm Başkanı
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Paydaşlar
Akademik Kadro
Akademik Kadro
Lisans Programı
Ders Müfredatı
Ders Programı
Sınav Programı
Lisansüstü Programlar
Yüksek Lisans
Öğrenci
Danışmanlar
Temsilciler
Öğrenci Memnuniyet Anketi
Kalite Sistemi
Bölüm Kalite Sistemi
Program Değerlendirme
Öz Değerlendirme
Akran Değerlendirme
Mezunlar
Mezun Bilgi Sistemi
İstihdam
Uygulama Olanakları
Ders, Staj ve Değişim Programları Olanakları
İletişim
Anasayfa
Duyurular
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2023-2024 ...
Duyurular
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Yarıyıl Sonu (Final) Sınav Programı
Yeni Öğrencilerimiz İçin Ceket Giyme Töreni Düzenlenecektir
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Çevrimiçi Etkinliğinde Lujo Hotel Bodrum Genel Müdür Yardımcısı Kemal PARLAK'ı Konuk Edeceğiz
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2024-2025 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
Sportif, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Hakkında Söyleşi Düzenlenecektir
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm 2024-2025 Güz Dönemi Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü-2023-2024 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2023-2024 Bahar Dönemi Yıl Sonu Sınav Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İlk Mezunlarını Veriyor
Gastronomi ve Mutfak Sanatları 2023-2024 Bahar Dönemi Yıl Sonu Sınav Programı
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI 2023-2024 BAHAR DÖNEMİ YIL SONU SINAV PROGRAMI
Copyright © 2017 Gümüşhane Üniversitesi